BS Otest4

Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Tijdens vakantieweken en vrije dagen van school is opvang mogelijk. BSO-tijd is vrije tijd. We stimuleren en motiveren en bieden creatieve en sportieve activiteiten aan.

Je kind maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult. We geven de ruimte maar dagen ook uit om op ontdekking te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO is er altijd wel iets leuks te doen.

Sporten onder BSO-tijd

We bieden de mogelijkheid om kinderen onder BSO-tijd naar zijn of haar sport te brengen. Als een ouder hier gebruik van wil maken, moet dit tijdig worden aangegeven.

Zaklopen BSO

Bezoek aan opa's en oma's

Een paar keer in het jaar wordt er een activiteit georganiseerd samen met of bij de opa’s en oma’s. Dit is in samenwerking met het verzorgingstehuis. We doen samen activiteiten zoals spelletjes, knutselen, stoepkrijten etc.

Spelen bij TMZ

Uitstapjes in vakantietijd

Tijdens de vakanties van de kinderen worden er regelmatig uitstapjes gemaakt. We gaan bijvoorbeeld naar de speeltuin, doen een speurtocht of gaan samen een ijsje halen.

Naarkaps2
Milou Blokhuis
Pedagogisch medewerkster
Aanmelden doe je hier

We begrijpen heel goed dat je de locatie waar je je kind aan toe wil vertrouwen eerst even wil bekijken. Daar nemen we dan ook graag samen met jou de tijd voor. We lopen een rondje door het pand op de locatie, je krijgt informatie en je kunt natuurlijk alle vragen stellen die je hebt. Zo weet je zeker of de KinderKroon past bij jou wensen.

Samentekenen