Gymnastiek

Peuteropvang

De peuteropvang is voor kinderen van 2 en 3 jaar. Je kind stimuleren en voorbereiden op de fase naar de basisschool? Kom eens kijken in onze peuteropvang en maak kennis met Uk en Puk.

Peuters leren spelenderwijs de wereld ontdekken waarbij fantasie en onderzoeken actief worden gestimuleerd. Spelen is de manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

Voorschoolse Educatie

  • We werken met het programma Uk & Puk om doelgericht aan de ontwikkelingslijnen van kinderen te werken. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal- emotionele, motorische en zintuigelijke vaardigheden en de eerste rekenprikkels. De basisscholen werken met een aansluitend (vervolg) programma.
Pukinbad

Peuter activiteiten

  • Er worden verschillende activiteiten met de peuters gedaan. Waaronder peutergym, voorlezen in de bibliotheek en op bezoek bij opa’s en oma’s om spelletjes te spelen. Dit aanbod verschilt per locatie.
Bibliotheek

Wenuurtje bij de BSO

De oudste peuters gaan op geplande tijden wennen bij de buitenschoolse opvang. Dit doen we, zodat de kinderen kennis kunnen maken met de nieuwe basisgroep, waardoor de overgang voor het kind minder groot wordt.

BS Overven

ModderWeek

Elk jaar wordt er een nationale ModderDag georganiseerd. Bij de KinderKroon maken we er een ModderWeek van zodat alle kinderen er aan mee kunnen doen. Tijdens de ModderWeek staat het vrij spelen met water en zand centraal. De kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, te ontdekken en te beleven.

Modder stampen
Angela Echtermeijer
Leidinggevende

Ieder kind is anders, ieder kind is bijzonder, ieder kind is geweldig

Aanmelden doe je hier

We begrijpen heel goed dat je de locatie waar je je kind aan toe wil vertrouwen eerst even wil bekijken. Daar nemen we dan ook graag samen met jou de tijd voor. We lopen een rondje door het pand op de locatie, je krijgt informatie en je kunt natuurlijk alle vragen stellen die je hebt. Zo weet je zeker of de KinderKroon past bij jou wensen.

Samentekenen