TU Bbabyflesjes

Kinderopvang

De kinderopvang is voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Je kind naar de kinderopvang? Een hele stap. We zorgen samen voor een vertrouwde en fijne omgeving.

We gaan verder dan alleen de verzorging en opvang van je kind. De verschillende ontwikkelingsfasen worden gestimuleerd. Ieder kind mag op zijn of haar eigen manier ontdekken en leren. Je kind is uniek en staat uiteraard centraal. Door uitvoering van een eigen thuisritme, gedurende de opvangdag, bieden we stabiliteit voor kind en ouder.

Babyspecialist

Onze pedagogisch medewerksters zijn (of worden) opgeleid tot babyspecialist. Zij weten het dagritme af stemmen op de individuele behoeften van de baby. De pedagogisch medewerksters kunnen baby’s gericht stimuleren in activiteiten en in plezier hebben, in een veilige omgeving.

KO 2 boxen

Voorschoolse Educatie

We werken met het programma Uk & Puk om doelgericht aan de ontwikkelingslijnen van kinderen te werken. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele, motorische en zintuigelijke vaardigheden en de eerste rekenprikkels. De basisscholen werken met een aansluitend (vervolg) programma.

VV Eopdracht

Kroonfeest

Om het jaar wordt er een Kroonfeest gehouden voor alle ouders en kinderen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ouders met elkaar of onze pedagogisch medewerksters in gesprek. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten aangeboden.

Parachutebuiten

Opa en Oma week

In de laatste week voor de zomervakantie organiseren we in de ochtenden een opa en oma week. De opa’s en oma’s worden uitgenodigd om op de groep een kijkje te komen nemen bij hun kleinkind(eren).

Opaomalezenvoor
Bianca Snijders
Medewerkster personeels- en salarisadministratie

Ieder kind is uniek en schittert op zijn eigen manier

Aanmelden doe je hier

We begrijpen heel goed dat je de locatie waar je je kind aan toe wil vertrouwen eerst even wil bekijken. Daar nemen we dan ook graag samen met jou de tijd voor. We lopen een rondje door het pand op de locatie, je krijgt informatie en je kunt natuurlijk alle vragen stellen die je hebt. Zo weet je zeker of de KinderKroon past bij jou wensen.

Samentekenen